У Львові відбувся українсько-турецький бізнес форум
02 Вер 2022
Понад 100 учасників з української та з турецької сторони зустрілися для посилення бізнес-зв’язків та співпраці під час українсько-турецького бізнес форуму 🇺🇦 🇹🇷.
Захід відбувся за організації Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI та участі дипломатичного представництва Туреччини в Україні, представників TOBB | TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği та TUİD | Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD), представників міністерств, місцевої влади, турецьких компаній та українського бізнесу.
Туреччина є стратегічним інвестором для України і входить до четвірки найважливіших торговельних партнерів. Зокрема, в Україні та у Львові успішно працює компанія Onur Group Ukraine, яка реалізує інфраструктурні проекти в Україні.
Офіс Invest in Lviv запрошує турецькі компанії розпочати бізнес у Львові. Наша команда готова надати супровід та підтримку для іноземних інвесторів у Львівській громаді .
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше