Підтримка експорту

Команда управління інвестицій та проектів Львівської міської ради (Invest in Lviv) надає підтримку та супровід бізнесу з постраждалих регіонів та тому, що вже перемістив свої потужності до Львівської громади, зокрема:

Програми підтримки <br>експорту
Програми підтримки
експорту
Дізнатись більше
Допомога бізнесу
Допомога бізнесу
Дізнатись більше
Програми підтримки <br>експорту
Програми підтримки
експорту
1. Дія. Експорт: єдиний експортний веб-портал

Оперативна платформа з актуальною інформацією для українських експортерів, які готові постачати свою продукцію за кордон в умовах війни. Платформа надає підтримку у пошуку партнерів, ринків збуту, сервісів та послуг для експортерів. Офіс з розвитку підприємництва та експорту.

Детальніше

2. Do Business with Ukrainian

Спільнота Бізнес-школи Українського католицького університету (LvBS) разом із зовнішніми експертами з різних галузей запустили платформу для підтримки малого та середнього бізнесу – Do Business with Ukrainian. Платформа ставить за мету допомогу українським малим підприємствам отримати міжнародні замовлення, надання підтримки, обмін знаннями, нетворкінг, а також грантова допомога для бізнесу.

Учасником платформи можуть бути міжнародні замовники, український бізнес, який шукає закордонних партнерів та амбасадори-посередники. Для цього слід заповнити гугл-форму на онлайн-ресурсі платформи.

3. NAZOVNI

Міжнародна платформа NAZOVNI – це проєкт, що реалізує Міністерство закордонних справ України. Він призначений для надання дипломатичного сприяння українським експортерам на зовнішніх ринках. Представник компанії-експортера реєструється в особистому кабінеті платформи, після чого він стає учасником Ради експортерів та інвесторів при МЗС України та отримує можливість створювати заявки на експорт, отримує доступ до пропозицій іноземних компаній щодо співробітництва у визначеній галузі та доступ до додаткових інформаційних матеріалів про іноземні ринки.

Допомога бізнесу
Допомога бізнесу

Якщо Вашому бізнесу потрібна допомога, заповніть форму нижче.

Допомога для бізнесу

Якщо Ви маєте намір та можливості допомогти бізнесу з постраждалих регіонів, заповніть форму нижче.

Бізнес ініціативи