Перший рейс Ryanair прибув до міжнародного аеропорту Львова
30 Жов 2018

30 жовтня компанія Ryanair відсвяткувала свій перший рейс до Львова (2-й аеропорт в Україні) початком нового сполучення до / з Кракова, що відбуватиметься тричі на тиждень та є першим з 5 нових львівських маршрутів

Розклад Ryanair у Львові взимку 2018 року забезпечить:
– 5 нових маршрутів: Дюссельдорф Віце (3 рейси на тиждень), Краків (3 рейси на тиждень), Лондон Станстед (3 рейси на тиждень), Меммінген (2 рейси на тиждень) і Варшавський Модлін (3 рейси на тиждень);
– 14 щотижневих рейсів;
– 250 тис. пасажирів.

Ольга Павлонка, менеджер з продажів і маркетингу компанії Ryanair у Центральній та Східній Європі, заявила:

«Ми раді офіційно запустити наші перші львівські рейси з 5 новими маршрутами 2018 року в Дюссельдорф Веце, Краків, Лондон Станстед, Меммінген і Варшавський Модлін. Львів’яни та гості міста з можуть очікувати найнижчих тарифів у Європі, коли вони здійснюють попередні замовлення на свята».

Тетяна Романовська, директор Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького:
«Сьогодні ми спостерігаємо зростання авіаційного ринку в Україні, особливо у Львові, який стає все більш конкурентоспроможним і доступним. Таким чином, здійснилися мрії багатьох українців щодо дешевих перельотів.
З початку переговорів з Ryanair аеропорт Львова інтенсивно розвивався і перетнув лінію в 1 мільйон пасажирів, які перевезли в минулому році. Цього року ми вже перевезли 1,35 мільйона пасажирів. До кінця року ми плануємо досягти позначки 1,65 млн. завдяки клієнтам Ryanair. Разом з Ryanair, як найбільшим дешевим перевізником у Європі, наш аеропорт постійно підвищує якість, пунктуальність та надійність наданих пасажирських послуг.
Ми також раді тому, що Ryanair запускає відразу п’ять нових маршрутів до / з Львова, що є лише початком нашої плідної та активної співпраці ».

Джерело: Ryanair.

Останні новини:
Львів у топ 5 найпрозоріших міст України за результатами дослідження Transparency International Ukraine

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий взяв учать у трансляції

Детальніше
Ваучерна підтримка бізнесу Львівської міської ради

Бізнес може отримати компенсацію за придбання обладнання та матеріалів, або

Детальніше