IT Park
Розташування
м. Львів, вул. Івана Чмоли, 1
Характеристика об'єкту

Innovation District IT Park стане центром розвитку львівської ІТ-індустрії з усім необхідним для створення та підтримки бізнес- та наукового середовищ: сучасні офісні приміщення для роботи 10 000 ІТ-спеціалістів, комплекс інноваційних лабораторій для отримання нових знань та співпраці ІТ-компаній зі студентами, мультифункціональний центр для розваг і зелена паркова зона для відпочинку та кращої продуктивності.

Багатогранність IT Park забезпечить підвищений комфорт для усіх працівників, адже вони зможуть користуватись цілою низкою можливостей:

нові офіси класу А, в яких буде хотітися працювати трішки більше;

сучасний кампус університету та лабораторії, в яких студенти будуть проводити експерименти з провідних наук IT-сфери;

конференц-зали;

готелі та апартаменти під оренду;

торговий центр, гастрономічні та спортивні зони.

ІТ Park розміщуватиметься у квадраті між вулицями Стрийська, Чмоли, Луганською та Козельницька. Від нього зручно добиратися до всіх важливих місць – аеропорту, залізничного вокзалу, університетів та до історичного центру міста.

Додаткова інформація

10 га площа забудови

6 офісних будівель А-класу

95 000 кв. м офісних приміщень

1 корпус університету

5 700 кв. м готель

13 000 кв. м торгові та сервісні площі

3 167 паркомісць

Інформація про проект

Офісні будівлі та ко-воркінги

IT Park – це, перш за все, сучасна інфраструктура та першокласні офіси із повною оптимізацією і автоматизацією всіх систем життєзабезпечення – від оптико-волоконного зв’язку до рецепції, конференц-залів та засобів побутового обслуговування до відпочинку. Компанії зможуть орендувати як цілі офісні будівлі, так і окремі приміщення чи навіть окремі робочі місця в ко-воркінгах.

Кампус університету & технічні лабораторії

Освіта є невід’ємною складовою будь-якого прогресу. Саме тому ми готові забезпечити молодих спеціалістів найкращими умовами для розвитку. ІТ Park стане платформою, де студенти зможуть взаємодіяти із науковцями та досвідченими IT-фахівцями.

На базі кампусу будуть розташовані технічні лабораторії, бібліотеки, ко-воркінги та публічні зони, де студенти зможуть навчатись та відвідувавти воркшопи.

Також студенти матимуть доступ до спорт-клубів, кафетеріїв та усіх сервісів, які будуть на території парку.

Готель & комфортабельні апартаменти

Для комфортних бізнес-подорожей в IT Park передбачені готель та апартаменти, в яких клієнти зможуть залишатись на період відряджень та проведення подій в межах IT Park. Набиратись сил відвідувачі зможуть у SPA-салоні та 10-метровому басейні.

Рітейл та сервіси

Філософія IT Park полягає у тому, що все має бути поруч. Тому там буде торговий центр, де відвідувачі парку будуть відпочивати, робити покупки, обідати і користуватись десятками послуг та сервісів, які зекономлять найцінніший їхній ресурс – час.

Фітнес-зал

Відновити свої сили усі відвідувачі IT Park зможуть у спортивній зоні.

Дитячий садочок

На базі ІТ Park планується зведення дитячого садочку, який готуватиме маленьких геніїв ІТ-індустрії. Там розвиватимуть навички критичного мислення, логіки, вчитимуть англійській та навчатимуть програмуванню. Це саме ті навички, які в технологічну еру є базою кожної успішної людини.

Турботливі батьки зможуть залишити своїх дітей у сучасному дитячому садочку та, враховуючи відсутність великих відстаней, матимуть змогу навідуватись до них, коли захочуть.

Детальніше: https://itcluster.lviv.ua/projects/it-park/

м. Львів, вул. Івана Чмоли, 1
+38 0800 300 331