Холдинг емоцій !Fest

!Fest - це мережа креативних ресторанів та проектів з оригінальними концепціями, заснована 2007 року у Львові. Сміливі проекти та їх професійна реалізація робить Компанію унікальною. Вже перший проект - ресторан «Криївка», приніс великий успіх по всій Україні та за її межами, за перший місяць роботи його відвідало більше 50 тисяч осіб.

Сьогодні до холдингу !Fest входить 18 закладів з оригінальною концепцією: “Гасова лямпа”, “Театр пива “Правда”, “Дім легенд”, “Львівська майстерня шоколаду”, “Реберня «Під Арсеналом” та інші. Також компанія володіє закладами у Кракові, Києві, Празі та Баку. До холдингу входять не лише ресторани, а ще мережі продуктових магазинів “Дідо” та “Два кроки від хати”, бренд одягу “Авіація Галичини” , “Видавництво Старого Лева”, сувенірні крамниці “Львівські цяцьки”, девелоперська компанія “Квітка” та туристична компанія і хостел Just Lviv It!.

 

Андрій Худо, Юрко Назарчук та Дмитро Герасімов заснували мережу у 2007 році. Першим закладом Холдингу емоцій був ресторан «Біля Діани», який знаходиться просто неба на площі Ринок навколо пам’ятника Діані. Наступною роботою була «Криївка», яка дала основу для розвитку холдингу. Заклад був правильною ідеєю в правильний час.

 

Концепція “Криївки” – це висвітлення подій часів ОУН та УПА. У ресторані готують страви польової кухні, які подають у військовому посуді. Заклад оздоблений як справжній партизанський схрон, де лунає бандерівська музика. Для входу відвідувачів запитують гасло та пригощають чаркою медовухи.

 

Місія !Fest полягає у створенні унікального простору позитивних емоцій та вражень, також зробити себе, місто та країну кращими. Стати світовою компанією в ресторанному та шоколадному бізнесі – основна ціль.

На вулиці Вірменській розташований ресторан-музей із назвою “Гасова лямпа”, який присвячений винайденню гасової лампи саме у Львові в 1853 році. Ресторан має копію оригіналу найпершого винаходу та налічує близько 200 експонатів гасових ламп. Гаслом ресторану є “Йди на світло” через великий ліхтар, який розташований на терасі з краєвидом львівських стріх.

 

Bлітку 2018 мистецький центр “Дзиґа” став частиною мережі Холдингу емоцій !Fest. Це передбачає поєднання зусиль холдингу в реалізації господарської діяльності та досягнення цілей в сфері культури та збереження основної місії “Дзиґи”. Мистецький центр залишиться без змін та свою діяльність продовжить мистецька галерея.

“Львівську копальню кави” вважають першою в Україні найдовшою кав’ярнею-книгарнею. Легенда закладу говорить, що просто на площі Ринок є кавова шахта, де добувають найсмачнішу каву. Відвідувачі можуть скоштувати понад 30 видів кавових напоїв та дізнатись про роль кави у державотворенні України.

 

“Під Золотою Розою” – це галицька жидівська кнайпа, яка відтворює затишок та тепло справжньої єврейської оселі. Заклад розташований на вулиці Староєврейській, де неподалік у 1942 році була синагога Золота Роза. Відвідувачі можуть приміряти капелюхи і скуштувати вареники з рибою та інші традиційні страви. Також меню ресторану виглядає як літературний альманах, який розповідає про історію євреїв Львова. Особливістю меню є відсутність цін, що дає змогу відвідувачам та офіціанту торгуватись за ціни замовлених страв.

 

Джерело: Простір бізнесу.
Фото: !Fest.

!Fest
Холдинг емоцій