BPO Nextdoor

BPO Nextdoor динамічна сервісна компанія, що співпрацює із клієнтами з Західної Європи та Північної Америки, які отримують більшу гнучкість та ефективність при введенні даних, аналізу інформації та підтримці клієнтів. Більшість клієнтів походять із торговельних, PR та промислових секторів з Німеччини.

Культурно-географічна близькість Львова до Західної Європи у поєднанні з численною та високоосвіченою робочою силою сприяє позицонуванню Львова як провідного місця для іноземних компаній, які шукають можливості аутсорсингу бізнес-процесів. BPO Nextdoor отримує чимало переваг завдяки такому зручному місцезнаходженюю із 2012 року.

BPO Nextdoor реалізовує проекти на 15-ох європейських мовах, але особливу увагу приділено німецькій мові. З цієї та інших причин BPO Nextdoor була вибрана у каталог Незалежних постачальників послуг Німецькою Асоціацією Аутсорсингу.

Основними відмінностями BPO Nextdoor серед інших постачальників аутсорсингу бізнес-процесів у Східній Європі є:

  • Фокус на задоволеності довгострокових замовників
  • Коефіцієнт плинності персоналу менше 5%
  • Особливий ноу-хау для німецькомовного ринку
  • Вигідне місцезнаходження – місто Львів
  • Гнучкі моделі співпраці та можливість безризикової реалізації пілотного проекту
  • Відповідність стандартам GDPR та ISO 27000

BPO Nextdoor докладає чимало зусиль аби побудувати довгострокові, win-win та персоналізовані відносини з кожним клієнтом. У зв’язку з цим часто відбуваються відрядження топ-менеджерів BPO Nextdoor до Західної Європи, а також ділові поїздки замовників до Львова. Всі клієнти дають позитивний відгук про Львів в контексті аутсорсингу та туризму , а також приємно вражені молодим та прогресивним духом міста, який поважає свої традиції та цінності.