Делегація Львівської міської ради на чолі з міським головою перебуває на Ukraine Recovery Conference в Японії з презентацією проекту UNBROKEN Ukraine
20 Лют 2024

В рамках Ukraine Recovery Conference , що проходить у Токіо 19 лютого міський голова Львова та всесвітньо відомий японський архітектор Шігеру Бан презентували проект хірургічного корпусу НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) для японських компаній.

За підсумками Ukraine Recovery Conference вже укладено меморандуми про співпрацю Львова з Panasonic, Sojitz та Nippon Koei у напрямку постачання техніки та обладнання, будівництва медичних, інфраструктурних та транспортних об’єктів.

Зазначимо, що Японія виділить 1,25 млрд євро для підтримки японських інвесторів в Україні. Крім цього, український уряд вивчає досвід Японії та аналізує все, що дозволило б японській економіці увійти до п’ятірки лідерів у світі як рушія швидкого економічного відновлення України.

Довідка:
Panasonic – найбільший японський і один з провідних світових виробників електроніки.
Sojitz – японська торгова компанія, яка працює в багатьох галузях промисловості, включаючи будівництво, лісове господарство, пластмаси, хімікати, гірничодобувній промисловості, нафтопромисловості, текстилі, і міжнародній торгівлі.
Nippon Koei – провідна японська інженерно-консалтингова компанія з питань цивільного будівництва та ліквідації наслідків стихійних лих.
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Львів у топ 5 найпрозоріших міст України за результатами дослідження Transparency International Ukraine

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий взяв учать у трансляції

Детальніше
Ваучерна підтримка бізнесу Львівської міської ради

Бізнес може отримати компенсацію за придбання обладнання та матеріалів, або

Детальніше